Ukens anbefalinger - Uke 33
Ukens anbelinger i vårt fabrikkutsalg:
Ukens anbelinger i vårt fabrikkutsalg:
Pølser i trengsel Hold på hatten. Denne pølseretten har du trolig hverken sett, hørt om og da ei heller spist. Faktisk har den...
O sso Bucco oppskrift O sso Bucco er en rett som oser av varme, tradisjon og kjærlighet til gode råvarer. En klassisk italiensk husmannsrett som passer like godt i det norske sommerregnet som i Milano. Navnet...
Storfe Teres Major Den ukjente biffen du BØR prøve Når man snakker om møre og smakfulle kjøttstykker, tenker man ofte på indrefilet og entrecôte. Men det finnes en...
Forrige uke var Åkeberg Skoglunn representert på bærekraftssamling hos Supravis i Polen. Samlingen fokuserte på de nye EU-reglene for plastemballasje (PPWR), som trådte i kraft i februar 2025. Målet? Å...
Erlend Dahlbo, en trofast Åkeberg Skoglunn kunde, har solgt wienerpølser fra Syverkiosken i 33 år. Les hvilke anbefalinger han hadde for å lage den perfekte wienerpølsa når Godt.no...