Om oss

Åkeberg-Skoglunn er en mellomstor kjøttbedrift med lang historie som strekker seg tilbake til 1947 da Kristiansens eftf. hadde slakterbutikk med pølsemakeri i bakgården. I årene som har gått har flere små pølse- og kjøttforretninger fra Østkanten i Oslo slått seg sammen og dannet Åkeberg-Skoglunn. Vi selger et bredt sortiment til storkjøkken (restauranter & hoteller), catering, grossister, sykehjem, bensinstasjoner, gatekjøkken og dagligvarebutikker i Oslo og Østlandet.
 
 
 
Trygve Skoglunn leverte populære pølser til Mor i Bakken på Kampen
 
 
 
 
Siden driften i Grenseveien på 90-tallet har Åkeberg-Skoglunn laget tradisjonsrike kjøttprodukter som wienerpølser, kjøttkaker og karbonader. Flere av våre kunder på den tiden var pølsekioskene som fantes i Oslo. De få som er igjen har en høy stjerne blant Oslos lokalbefolkning.
 
I 2016 byttet vi lokaler og flyttet til Kjøttbyen på Furuset i Oslo. Der har vi fått lov til å vokse og bli til den bedriften vi er i dag. Samtidig har vi ekspandert og skapt et tett samarbeid med Øivind-Karlsen (Manstad Kjøtt AS) og Avempro i Drammen. Vårt datterselskap Spice of Norway importerer krydder og andre råvarer av høy kvalitet. 

De gamle lokalene våre i Grenseveien i Oslo

 

 

I disse dager lager vi også store mengder hamburgere, stekepølser, nuggets og kebab. Vi forsøker å hele tiden fornye oss med nye og spennende resepter. Vår produktutviklingsgruppe er alltid på utkikk etter nye og innovative smaker på vårt prøvekjøkken i Manstad. Der kan vi jobbe med nytenkende utvikling, forbedringer  eller samarbeide med kundene våre for å lage akkurat det produktet du har sett for deg. Flere av våre produkter har vunnet priser og smakstester, og våre medaljer i NM i kjøttprodukter henger stolt på veggen. 

 

Vår heleide familiebedrift med 3 generasjoner ansatte har flere fagfolk med bred erfaring fra kjøttbransjen og høy stolthet for faget. 

 

 

Spør etter oss i din lokale dagligvarebutikk eller kom innom vårt fabrikkutsalg på Furuset. Våre hyggelige ansatte vil komme med anbefalinger og svare på spørsmål.  

 

 

 

 

Syverkiosken på Alexander Kiellands Plass

Ryen-Bua på Galgeberg

Billigkiosen på Årvoll