3. Desember 2025

opprettet den under Fabrikkutsalg - Kjøttbyen

3. Desember 2025

Dagens luke: 3. desember

 

Har du lyst til å imponere familie og venner med dine egne hjemmelagde medisterkaker? I dagens luke i julekalenderen viser vi deg hvordan du kan gjøre dette på 1-2-3. Ved hjelp av våres medisterfarse kan du enkelt lage dine egne. Videoen er lagt ut på våre sosiale medier-sider som Facebook, Instagram og TikTok. Under vil vi beskrive i litt mer detalj hvordan man går frem.

1. Start med å dra innom vårt fabrikkutsalg i Kjøttbyen på Furuset fredag 5. desember og lørdag 6. desember. Der vil vi ha dagsfersk medisterdeig, fin medisterfarse og grov medisterfarse. Alt til halv pris!

2. Ta med deg det du selv ønsker. Medisterdeigen er for å gjøre kakene enda grovere. 

3. Krydre eller spe produktene etter ønske. Begge våre medisterfarser er ferdig krydret og klare til å legges i panna. Om du ønsker å spre inn litt medisterdeig for å gjøre den grovere så anbefaler vi å tilsette 2 teskjer salt, en halv teskje hvit pepper og 1 tskje finmalt muskattnøtt per kilo medisterdeig du tilfører. Tilsvarende hvis du tilsetter vann eller potetmel for å gjøre farsen enda finere. Men har du kjøpt fin medisterfarse vil ikke dette være nødvendig.

4. Bland godt sammen i en stor bolle og form deretter kakene i hånden eller i en stor skje og stek de i en panne på middels høy varme til gjennomstekt. Steketiden varierer utifra hvor store kakene er. Start med 1 og åpne den for å se om den er stekt inni. Har du laget ekstra store kaker kan du brune de på utsiden for deretter å steke de i stekeovn på 180grader i 5-10 minutter.

5. Medisterkakene kan fryses inn og varmes opp, så du kan lage mange på en gang og ha nok i hele jula. Serveres sammen med ribbe, julepølse, kokte poteter og surkål. 

Vi har som sagt tilbud denne helga men medisterfarse og medisterdeig vil være i vårt fabrikkutsalg hele jula så lenge lageret rekker. 

Følg med for flere tips


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din