Ukens anbefalinger - Uke 46

opprettet den under Fabrikkutsalg - Kjøttbyen

Ukens anbefalinger i fabrikkutsalget uke 46

Nå lukter det jul i kjøttbyen

Vi vet - det er fortsatt en god stund til jul. Men hos oss har vi bestemt oss for at det er lov å kose seg allerede nå! I ukens anbefalinger har vi satt juleproduktene i fokus, og diskene bugner av klassikere som gir deg den gode, varme førjulsfølelsen.

blant våre mange gode favoritter har vi:

Tynnribbe - fersk og ferdig stekt

Et lite tips: gni ribba inn med salt og pepper og la den ligge i kjøeskapet et par dager før steking. Og husk å legge den med svoren ned i et vannbad den første halvtimen i oven, da får du den perfekte sprøheten.

Sylte

Sylta vår er laget med kjærlighet og gamle håndtverkstradisjoner. Skjær den i tynne skiver og server med grov sennep og gjerne litt rødbeter. Passer perfekt sammen med julelefse (vi selger det og vi).

Vossakorv

Varm den forsiktig i et vannbad eller stek den lett i panna. Passer både til ribbe og pinnekjøtt, eller sammen med en god grønnsakssuppe.

Julepølse

Kok den i lettsaltet vann og server med poteter og brun saus. klassisk

Medisterkaker

Stek dem gyldne i panna og server med ertestuing og tyttebær. Eller lag en enkel medisterburger med rødkål og grovt brød til lunsj.

Vi vet det er vanskelig å velge, så hele uka kjører vi smaksprøver i butikken. Kom innom, smak, og finn dine favoritter til julebordet - eller bare til en koselig middag midt i uka.

 

 

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv kommentaren din