Ukens anbefalinger i fabrikkutsalget uke 46
Nå lukter det jul i kjøttbyen
Vi vet - det er fortsatt en god stund til jul. Men hos oss har vi bestemt oss for at det er lov å kose seg allerede nå! I ukens anbefalinger har vi satt juleproduktene i fokus, og diskene bugner av klassikere som gir deg den gode, varme førjulsfølelsen.
blant våre mange gode favoritter har vi:
Tynnribbe - fersk og ferdig stekt
Et lite tips: gni ribba inn med salt og pepper og la den ligge i kjøeskapet et par dager før steking. Og husk å legge den med svoren ned i et vannbad den første halvtimen i oven, da får du den perfekte sprøheten.
Sylte
Sylta vår er laget med kjærlighet og gamle håndtverkstradisjoner. Skjær den i tynne skiver og server med grov sennep og gjerne litt rødbeter. Passer perfekt sammen med julelefse (vi selger det og vi).
Vossakorv
Varm den forsiktig i et vannbad eller stek den lett i panna. Passer både til ribbe og pinnekjøtt, eller sammen med en god grønnsakssuppe.
Julepølse
Kok den i lettsaltet vann og server med poteter og brun saus. klassisk
Medisterkaker
Stek dem gyldne i panna og server med ertestuing og tyttebær. Eller lag en enkel medisterburger med rødkål og grovt brød til lunsj.
Vi vet det er vanskelig å velge, så hele uka kjører vi smaksprøver i butikken. Kom innom, smak, og finn dine favoritter til julebordet - eller bare til en koselig middag midt i uka.











Vi bruker navnet ditt og kommentarer til å vise offentlig på hjemmesiden vår. Din e-post er for å sikre at forfatteren av dette innlegget har mulighet for å komme i kontakt med deg. Vi lover å passe godt på dine data og holde dem sikret.